Gânduri pozitive la start de Liga 2

78

Sâmbătă se dă startul celui mai așteptat sezon al Ligii a 2-a de fotbal. ACS Poli și-a anunțat prima pretențiile pentru acest început de campionat: victoria la malul mării.

Cu trei formații timișorene la start, competiția Ligii a 2-a se anunță deosebit de interesantă pentru druckerii din vestul țării. ACS Poli, ASU Poli și Ripensia promit evoluții pozitive și clasări cât mai apropiate de podium. Singura care a vorbit despre promovare este fosta grupare de Liga I, ACS Poli, care vrea și un start pe măsura ambițiilor.

„Sunt convins că vom obține toate punctele. Am mare încredere în băieți. Importante sunt însă cele trei puncte și mergem la Constanța să câștigăm. Farul e o echipă de tradiție nu vom avea un meci ușor acolo”, a punctat antrenorul Ionel Ganea înaintea partidei de sâmbătă cu SSC Farul Constanța.

Partida se va juca la Ovidiu, pe arena fostei campioane FC Viitorul pentru că stadionul din Constanța nu a fost încă omologat. Meciul începe la ora 13 și va fi televizat de canalele DigiSport.

Ripensia își propune și ea un rezultat pozitiv în deplasarea de la Brăila în fața Daciei Unirea. În Ciarda Roșie toată lumea își amintește startul senzațional de sezon în care a condus seria mai multe etape la rând.

”Trebuie să fim atenți, este un meci greu. Știm cu toții cum este terenul de la Brăila și ce echipă incomodă vom întâlni. Eu cred în potențialul echipei și dacă avem puțină răbdare e capabilă de orice rezultat”, a spus antrenorul Ciprian Urican.

Meciul lui Ripi de la Brăila are loc tot sâmbătă, ora 11, și nu este televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ