Gala Excelenţei în Afaceri, un eveniment de excepție, sub semnul premierelor, care a adunat la un loc firmele de elită din Timiş! (Foto-Video)

505

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş a organizat, în seara de vineri, 27 octombrie, Topul Firmelor sau Gala Excelenţei în Afaceri pentru 2016. Evenimentul, care a ajuns la ediţia cu numărul 24, s-a desfășurat la Centrul Regional de Afaceri Timişoara.

În deschiderea manifestării a cântat corul Operei Române Timişoara. Apoi, au luat cuvântul preşedintele CCIAT, Georgică Cornu, directorul CCIAT, Florica Chiriţă, urmați de oficalităţile locale şi judeţene.

Topul Firmelor CCIAT 2017 16

Gala Excelenţei în Afaceri – Topul Firmelor din judeţul Timiş 2016, este un eveniment special în care sunt evideţiaţi atât reprezentanţii de marcă ai mediului de afaceri, ai administraţiilor publice şi misiunilor diplomatice, cât şi personalităţi ale mediului academic, de cultură şi artă, magistraţi, colaboratori şi parteneri mass media. Pentru anul 2016 au fost evidenţiate 1767 de firme care s-au clasat pe locurile I, II şi III, în 7 domenii de activitate.

„Gala din acest an stă sub semnul premierelor. Avem un volum pe care îl lansăm astăzi. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş sub semnul premierelor face parte din cartea scrisă de Ioan Haţegan, cu titlul „101 premiere naţionale , europene, mondiale, timişorene, până în 1946. Această carte va fi oferită firmelor care sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă, care sunt în număr de 111 firme”, a subliniat directorul CCIAT, Florica Chiriţă. Ilustraţia copertei catalogului firmelor este un fragment din lucrarea ”Origini”, a Leliei Floare Brândă, directorul Oficiului Registrului Comerţului Timiş, care se află tot sub semnul premierelor, la fel ca şi trofeele din acest an care sunt realizate din cristal masiv grafat.

Topul Firmelor CCIAT 2017 5

„Camera de Comerţ, anul acesta acordă în premieră 10 premii speciale, unor firme, instituţii și organizaţii care au avut realizări de excepţie. Tot sub semnul premierelor se află şi partenerii, anul acesta Camera de Comerţ având un număr considerat de parteneri, care au avut încredere, chiar într-un număr mare, și ne sunt alături. Ca noutăţi sunt Premiile Speciale. Premiul care se îndreaptă anul acesta spre Corpul Diplomatic, respectiv în acest an au fost investiţi în funcţie 4 consuli, la Consulatul General al Serbiei şi la Consulatul Germaniei și s-au deschis alte 2 consulate, cel al Macedoniei şi al Mexicului. Toţi cei 4 consuli o să înmâneze premii speciale firmelor cu cea mai mare cifră de afaceri din ţara respectivă, …… , multe premiere, multă lume în sală. Mulţumim celor ce au dat curs invitaţiei de a participa, vreau să felicit pe această cale încă odată toţi laureaţi, fără de care, economia judeţului Timiş nu ar fi pe un loc fruntaş în economia naţională” a mai spus Florica Chiriţă.

Momente muzicale de excepție au fost oferite de Mircea Baniciu cu Pasărea Colibri și naistul timişorean Mădălin Luca. De asemenea, dansatorii Diana şi Marius Avram au încântat ochiul privitorului.

LĂSAȚI UN MESAJ