Furtuna s-a dus, acoperișurile ENEL-ului stau să cadă peste oameni, la Timisoara. Foto-Video

841

Pericolul pândește pe strada Pestalozzi din Timișoara, acolo unde, în urma furtunii din 17 septembrie, acoperișul unei foste clădiri a companiei ENEL, stă să cadă peste trecători!

În multe alte locații din Timișoara, precum parcurile în care zeci de crengi au rămas nemiscate de la pământ, în urma furtunii devastatoare, urmele dezastrului provocat de furia naturii nu au fost nici acum înlăturate. Fosta Fabrică de Țigări a fost și ea afectată destul de mult de furtună, întrucât bucăţile care lipsesc din acoperiş pot fi observate de la distanță, de pe Podul Iuliu Maniu.

Nepăsare, nepăsare, dar când pericolul pândește și vieți umane sunt puse în pericol, nu mai e cazul de indiferență! Un exemplu de luat în seamă este fosta clădire a ENEL-ului, de pe strada Pestalozzi, unde acoperişul a fost smuls cu totul de furtună, bucăți mari din acesta căzând până la gardul de la stradă. Cel mai grav este că unele dintre bucățile de acoperiș au rămas suspendate și pot să cadă oricând, rănindu-i pe trecătorii ce merg pe aleea din fața clădirii. Nimeni nu se sesizează de pericolele ce îi pândesc pe oameni. Aceștia circulă pe trotuarele pline de cabluri căzute la pământ, crengi rupte și bucăți de acoperiș.

Timişoara – Capitală Europeană a Culturii a ajuns un oraş al dezordinii şi haosului, unde fiecare face ce vrea şi cum îl taie capul, şi nimeni nu ia nici o masură.

LĂSAȚI UN MESAJ