Furtună puternică și grindină în vestul țării. Copaci doborâți și străzi nealimentate cu energie electrică în Timișoara și în alte localități

165

Furtuni puternice au lovit azi-noapte mai multe zone din vestul țării. Locuitorii din Timiș și Arad au fost avertizați prin sistemul RO – ALERT cu privire la fenomenele meteorologice periculoase.

A căzut grindină, în unele cazuri de dimensiuni mai mari decât oul de porumbel, vântul a bătut cu putere și au fost ploi torențiale.

În mai multe zone din Timișoara și din județul Timiș rețelele electrice au cedat din cauza rafalelor violente de vânt și mii de oameni au rămas în beznă.

În sudul orașului, încă sunt străzi nealimentate cu energie electrică. Enel estimează că problemele vor fi remediate în cursul dimineții. În aceeași zonă, au fost avariate acoperisuri, iar strazi au fost inundate.

Pe strada Lacului, acoperisul unui bloc a fost smuls de vant si s-a  prabusit peste masinile parcate in vecinatate. Pe mai multe străzi din oraș sunt copaci doborati de vijelie sau rupți, iar în foarte multe cazuri crengile sunt pe șosea.

Prăpăd la Lugoj

Furtuna puternică a făcut pagube de câteva sute de mii de lei și la Lugoj, acolo unde vântul a smuls mai multe acoperișuri și le-a aruncat peste mașinile aflate în parcare. Mai mulți copaci au fost, de asemenea, doborâți de rafalele puternice, dar și câteva garduri din cărămidă au căzut pe carosabil.

sursa foto: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ