Furau de la locul de muncă. Angajați ai unui supermarket din Timiș, mână în mână cu paznicii!

1065

Șapte angajați care lucrau la depozitul Lidl de pe strada Timișoarei din Lugoj au ajuns în arest.

Indivizii, cu vârste intre 22 si 52 de ani, au fost reținuti în urma unei anchete desfășurate de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale de la Poliția Lugoj.

Aceștia au fost luați pe sus de polițiști după ce conducerea depozitului a depus mai multe plângeri privind sustragerea de produse din incinta centrului logistic. Oamenii legii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere și au ajuns la concluzia că hoții furau împreună cu agenții de pază.

Puși în fața unor probe incontestabile, indivizii au recunoscut tot, astfel că a ieșit la iveală faptul că angajații depozitului furau împreună cu agenții care trebuiau să îi supravegheze, dar și cu un individ angajat pe post de pompier. Faptasii au fost audiati toata noaptea si pusi sub control judiciar de către anchetatori.

Valoarea prejudiciului se ridică la aproximativ cinci mii de lei, însă nu este exclus ca paguba produsă depozitului să crească. Având în vedere fapta, celor șapte persoane li se va desface contractul de muncă și riscă ani grei de închisoare, fiind acuzați de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat doar parțial.

sursa – lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ