Fumul gros care ieșea dintr-o mașină, târziu în noapte, le-a atras atenția. Ce aveau să descopere polițiștii timișoreni

1052

Un autoturism în care se aflau patru tineri le-a atras atenția polițiștilor locali din Timișoara, care patrulau noaptea trecută, în zona Uzinei de Apă, pe strada Câmpului.

Când polițiștii s-au apropiat de mașina în care se putea observa un fum dens, cei patru pasageri au devenit agitați, lucru care i-a făcut curioși pe oamenii legii.

,,Polițiștii locali au trecut la legitimarea acestora, stabilind că se numesc L.A., de 20 de ani, din Pișchia, M.M., de de 19 ani, din Timișoara, B.B., de 17 ani, din Timișoara, și B.E., de 20 de ani, tot din Timișoara. În mașină, pe podea, se afla o pungă ce conținea fragmente vegetale de culoare verde-oliv, despre au declarat că este canabis pe care l-au procurat pentru consum propriu și pentru a-l împărți cu alți prieteni.”, au transmis polițiștii locali timișoreni.

Toți cei patru tineri au fost predați polițiștilor de la Secția 5 pentru continuarea cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

LĂSAȚI UN MESAJ