Fragmente de cadavre umane, găsite pe câmp, lângă un cimitir de la marginea oraşului Timişoara

  124

  Mai multe fragmente din cel puţin două cadavre au fost găsite, printre gunoaiele adunate dintr-un cimitir, la ieşirea din Timişoara, spre comuna Săcălaz.

  Administratorii cimitirului au făcut curăţenie într-o parte a cimitirului şi au adunat mai multe coroane uscate şi lumânări. Se pare că, odată cu grămada de gunoi, au fost luate cu utilajele şi bucăţile de trupuri umane. Este vorba de un trunchi, un craniu şi mai multe oase ale picioarelor, care s-au împrăştiat pe câmpul unde au fost depozitate deşeurile.

  Cel mai probabil, spun poliţiştii, resturile umane provin dintr-o veche groapă a săracilor. Conform news.ro, la faţa locului au fost chemaţi poliţiştii şi procurorii. Criminaliştii au început deja cercetările care încearcă să stabilească cu precizie locul din care provin rămăşitele umane şi cum au putut ele ajunge gunoi.

  UPDATE: Din primele verificări, se pare că fragmentele osoase sunt vechi și ar proveni de la persoane care fuseseră îngropate în trecut în cimitirrul săracilor și acum au fost deshuate din neglijență.

  LĂSAȚI UN MESAJ