32.2 C
Timișoara
luni 24 iunie 2024

FOTO – VIDEO | Tineri prinși în flagrant în timp ce vindeau droguri. Ei urmau să primească o sumă uriașă

Luni seară, polițiștii Biroului de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii DIICOT Timișoara, au prins în flagrant doi tineri în timp ce încercau să vândă un întreg kilogram de cristal (drog de mare risc). Pentru cantitatea de droguri, ei urmau să primească 42.000 de lei.

Tranzacția trebuia să se întâmple în județul Arad. Tinerii au fost prinși însă „cu mâța în sac”. Ba mai mult, polițiștii au făcut și perchecheziții acasă la ei, acolo unde au mai găsit alte trei kilograme de MDMA, dar și o mașină de sigilat și vidat.

Tinerii sunt suspectați că, în perioada aprilie – iunie 2024 ar fi vândut în mai multe rânduri, diverse cantități de droguri de risc și mare risc, în județele Timiș și Arad.

În seara de 10 iunie 2024, două dintre acestea au fost prinse în flagrant delict, în municipiul Arad, în timp ce ar fi comercializat, pentru 42.000 de lei, aproximativ 1 kilogram de droguri de mare risc (având în compoziție 3 – CMC, cunoscut sub denumirea de cristal și 4 – MMC), achiziționat anterior de la o altă persoană cercetată în cauză.

În aceeași zi, în urma unei percheziții domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate mai multe pungi conținând aproximativ 3 kilograme de droguri de mare risc (MDMA), precum și alte mijloace de probă”, transmite IPJ Timiș.

Tinerii sunt cercetați pentru trafic de droguri de risc și mare risc și urmează să fie înaintați Tribunalului Timiș, cu propunere de arestare preventivă.

Pentru a-i prinde, polițiștii și procurorii din Timiș au colaborat cu polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, I.P.J Arad, dar și jandarmii timișoreni din cadrul Grupării Mobile „Glad Voievod”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :