FOTO-VIDEO. Patru apartamente distruse de incendiul izbucnit la mansarda blocului din zona Girocului

4287

Un incendiu puternic a izbucnit, marți seara, la mansarda unui bloc din Timișoara. Pompierii s-au luptat mai bine de o oră să stingă flăcările care au cuprins patru apartamente.

Blocul se află în zona Calea Martirilor (Girocului), în apropiere de piața agroalimentară. Flăcările au cuprins aproape tot acoperișul și riscau să se extindă și la blocul alăturat. Aproximativ 50 de oameni au fost evacuați.

Accesul pompierilor a fost îngreunat de mașinile parcate pe marginea bulevardului. Mai multe persoane au încercat să îi ajute și să mute un autoturism care stătea în calea utilajelor de intervenție.

Update: Patru apartamente au fost distruse în urma incendiului

În incendiul de pe strada Martir Elena Nicoară din zona Girocului au ars patru apartamente și acoperișul blocului. 47 de persoane au fost evacuate când au izbucnit flăcările.

Timp de doua ore, 40 de pompieri s-au luptat să stingă incendiul. Din fericire nu au fost victime.

Mansarda blocului a fost construită în 2012 și nu avea aviz pentru securitate la incendii, dar nici nu era obligatoriu pe vremea aceea să se obțină un asemenea document. Astfel de autorizări au devenit obligatorii la toate imobilele abia după incendiul de la Colectiv.

Miercuri, o echipă de specialiști ISU Banat vor ancheta cimcumstanțele în care s-a produs incendiul și vor afla cauza exactă a acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ