25.6 C
Timișoara
sâmbătă 25 mai 2024

FOTO | Terenul de baschet de pe malul Begăi, „inaugurat” deja de tinerii care bat mingea lângă maldărele de pământ

Tinerii au început deja să joace baschet pe noul teren amenajat pe malul Begăi. Aceștia se strâng, alături de prietenii lor, și bat mingea pe terenul din beton, înconjurat de maldăre de pământ.

Se declară mulțumiți de proiect, deja petrec ore bune profitând de ocazia de a face sport. Câțiva din ei se aflau pe teren deja de ore bune.

Ei spun că noul teren de baschet le este folositor. Acesta nu este încă total amenajat. Câțiva din ei și-ar fi dorit totuși ca terenul să fie prevăzut cu podea din tartan, pentru a amortiza șocul asupra articulațiilor, în urma săriturilor și a efortului.

Totuși, ei spun că betonul este o variantă mai bună decât asfaltul fiindcă, în caz de accidentare, juliturile nu sunt atât de dureroase.


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Un nume greu din PSD crede că Mircea Geoană ar putea intra în finala pentru președinția României

Sociologul Vasile Dîncu (PSD) a explicat, sâmbătă, că Mircea Geoană este, în acest moment, un personaj credibil, având în vedere că ocupă cea mai...

Tronsonul Margina-Holdea se pare că totuși va avea un final fericit

Dacă nu ar afecta sute de mii de călători ce ar dori să folosescă nestingheriți Autostrada A1, cei 10 kilometri lipsă de la Margina...

Citește și :