[FOTO] O persoană a fost rănită grav după ce o Dacia Solenza s-a lovit de un TIR, în vestul țării

348

O persoană a fost rănită grav, joi, în urma unui accident produs pe DN 1, la Săcădat, unde o Dacia Solenza s-a lovit de un autotren.

Accidentul a fost anunţat printr-un apel la 112 de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Bihor, care era în trecere şi care a şi acordat primul ajutor persoanelor implicate.

La locul evenimentului rutier au ajuns, apoi, poliţişti rutieri, pompieri şi un echipaj al SMURD, de Terapie Intensivă Mobilă.

„Şoferul autoturismului a fost scos de echipajele de descarcerare şi a ajuns la spital cu traumatisme multiple de craniu şi toraco-abdominal, plus suspiciune de fracturi la ambele mâini. În prezent se află la Unitatea de Primire a Urgenţelor pentru investigaţii suplimentare”, a declarat pentru BIHOREANUL, dr. Dacian Juca, locţiitor al şefului SMURD-UPU Bihor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar Alina Dinu, în zonă circulaţia se desfăşoară alternativ, pe un sens, până la finalizarea cercetărilor la faţa locului. „La locul accidentului se află un echipaj al Poliţiei Rutiere, care face cercetări şi dirijează circulaţia”, a spus Dinu.

Citește mai multe pe ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ