22.9 C
Timișoara
miercuri 24 iulie 2024

FOTO | Nostalgia serilor de vară petrecute pe malul Nerei aduce o nouă ediție Retro Summer Party în Sasca Montană

Sâmbătă, 6 iulie, are loc o nouă ediție Retro Summer Party, în Zăvoiul Popii, pe Malul râului Nera. În refugiul din mijlocul naturii va răsuna muzică retro, atât spre plăcerea celor mai nostalgici, cât și pentru bucuria celor mai tineri.

Retro Summer Party se află la cea de-a doua ediție. „Vremea se anunță bună și poiana din Zăvoiu’ Popii este pregatită să-și primească oaspeții iubitori ai muzicii bune a anilor ‘70-‘80-’90.”, a spus Andreea Răducan, una dintre organizatoarele evenimentului.

Evenimentul este organizat pentru a trezi nostalgia serilor petrecute pe râul Nera, a reasculta muzica anilor ’70, ’80, ’90, dar și pentru a promova patrimoniul local.

Cei care participă la eveniment au ocazia să descopere peste 150 de monumente incluse în patrimoniul local din zona Banatului, în cadrul unui tur virtual cu ochelari VR, dar și imagini care surprind Valea Almăjului și Banatul Montan în cadre neobservate de ochiul liber, în cadrul expoziției de fotografii realizate de Nicolae Șușara și Claudiu Vatau.

Evenimentul începe sâmbătă, 6 iulie, de la ora 18:00. Intrarea este liberă.


Ediția din 2023

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Un prim bilanț al admiterii la UVT

Programe atractive și oportunități unice oferite de cea mai importantă universitate din regiunea de vest. Un prim bilanț al admiterii la UVT. În anul 2024,...

Proiectul noii maternități din Arad, în linie dreaptă

După un lung șir de procese, proiectarea noii maternități din Arad poate să înceapă. Instanțele de judecată au stabilit definitiv că firma ProArhitectura este...

Citește și :