FOTO. Luptă grea cu flăcările la Jimbolia, unde arde o hală

203

Pompierii din Jimbolia au fost chemați în puterea nopții pentru a stinge un incendiu izbucnit la o hală veche din curtea unei foste fabrici.

Întreaga hală din Jimbolia a luat foc. Apelul de urgență a venit la ora 4:30 și până la ora de difuzare a acestei știri, incendiul nu este lichidat.

Pompierii se luptă în continuare să stingă flăcările la aproape 6 ore de la izbucnirea incendiului.

Update ora 12.30: Pompierii voluntari încă se luptă cu flăcările

”Echipajul din cadrul ISU Timiș a fost solicitat în însprijinul pompierilor voluntari din cadrul SVSU Jimbolia. Astfel, după localizarea incendiului, în jurul orei 08:00, deoarece nu mai exista pericol de propagare a incendiului, echipajul din cadrul ISU Timiș s-a retras la bază. La locul intervenției au rămas echipajele SVSU pentru lichidarea incendiului”, informează ISU Banat.

La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și 6 subofițeri din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara și 3 autospeciale de stingere din cadrul SVSU Jimbolia. La sosirea echipajului la locul intervenției, incendiul se manifesta cu ardere generalizată. S-a acționat pentru localizarea și limitarea incendiului.

Incendiul este de durată pentru că în interiorul halei se află aproximativ 4.000 de baloți de paie și aproximativ 300 de tone de deșeuri lemnoase.

foto – Pompierii Jimbolia

LĂSAȚI UN MESAJ