Fostul primar al Reșiței, Mihai Stepanescu, s-a întors la Romsilva

598

Eliberat fiind din arestul preventiv și plasat sub control judiciar, în urma acuzațiilor de luare de mită, fostul primar al Reșiței e reintrodus în sistemul din care a venit: Regia Națională a Pădurilor. E drept, mai ferit de ochii lumii, ca inginer silvic simplu, la Ocolul Silvic Bocșa.

Mihai Stepanescu a condus câțiva ani Direcția Silvică a județului Caraș-Severin, după care Ocolul Silvic Reșița, de unde a și candidat pentru fotoliul de primar. Spre sfârșitul celui de-al doilea mandat, în noiembrie 2015, Stepanescu a fost arestat de procurorii DNA dar, ulterior, a fost eliberat sub control judiciar.

Și cum postul său fusese doar suspendat, pe perioada mandatelor la primărie, Mihai Stepanescu s-a putut reîncadra. Conducerea Direcției Silvice n-a putut însă să-i redea și funcția pe care a avut-o, date fiind problemele cu legea ale fostului primar al Reșiței.

Chiar și așa, în general opinia publică are reacții contradictorii vizavi de acest aspect, o parte susținând că situația e un pic sfidătoare, în timp ce alții spun că e normal ca până la încheierea procesului fostul primar să poată activa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ