Traian Stoia nu mai e, oficial, consilier local. Locul său, luat de Lucian Ilie Stoinel-VIDEO

880

Mandatul de consilier local al viceprimarului social-democrat al Timişoarei, Traian Stoia, a încetat, oficial. Solicitarea sa a fost validată de prefectul judeţului Timiş, iar marţi, 5 aprilie, şi Consiliul Local Timişoara a aprobat încetarea mandatului. Locul lui Stoia a fost luat de liberalul Lucian Ilie Stoinel.

Aleşii PSD au cerut seriozitate, înainte de a da votul de validare a lui Stoinel în Consiliu Local. Social-democraţii se tem că tânărul liberal va sta puţin timp în cadrul Consiliului şi că nu ia în serios această funcţie. Până la urmă, Lucian Ilie Stoinel a fost validat şi a depus jurământul de consilier local.

Stoinel a fost şeful Consiliului de Administraţie a Societăţii de Drumuri Municipale, companie aflată în subordinea Consiliului Local Timişoara, dar şi fost preşedinte al clubului Rotary din Buziaş.

În urma plecării lui Traian Stoia a răms liberă încă o funcţie importantă din cadrul Primăriei Timişoara, cea de viceprimar. În prezent există un singur viceprimar, liberalul Dan Diaconu.

Potrivit unor surse din cadrul instituţiei, oraşul nu va avea doi viceprimari decât după alegerile locale. Oricum, postul va fi ocupat de o persoană aleasă de PNL, care are majoritate în Consiliul Local Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ