Fostul premier, Sorin Grindeanu, are un mesaj tranșant pentru Nicolae Robu: ”Aștept să-și ceară scuze”

411

Fostul premier bănățean, Sorin Grindeanu, nu a rămas indiferent la comportamentul pe care primarul Timișoarei, Nicolae Robu, l-a avut în conferința de presă desfășurată vineri, la sediul PNL Timiș. Banatul Azi a relatat aici despre ieșirile deloc firești ale edilului urbei de pe Bega.

Reamintim că jurnaliștii majorității publicațiilor din Timișoara au părăsit conferința primarului Nicolae Robu. Dânsul a refuzat să răspundă la întrebările arzătoare ce îi erau adresate. Ca să fie totul clar a afirmat că el este „cel mai tare organism de presă din Timișoara”. Atmosfera a degenerat odată cu jignirile aduse unor jurnaliste care erau echivalate cu cei ce practică prostituția. Discuția aparent banală despre disfuncționalitățile de la Colterm a degenerat în vorbe grele fără acoperire.

Sorin Grindeanu a ținut să-și manifeste în mod public opinia referitoare la comportamentul primarului Timișoarei, scriind următoarele, pe Facebook:

”Într-o țară în care valorile sunt uneori mai puțin respectate decât ne-am dori, e important să ne exprimăm fiecare atunci când simțim că ne sunt atacate principiile. Ca timișorean și ca român, mă simt agresat de felul în care primarul Nicolae Robu înțelege să se comporte. Ieşirea incalificabilă de ieri la adresa presei timişorene nu poate fi trecută cu vederea şi trebuie sancţionată. Aştept ca Nicolae Robu să îşi ceară scuze public faţă de jurnaliştii din toată țara şi faţă de întreaga comunitate”.

Jurnaliștii Timișoarei spun ,,stop” mitocăniilor primarului Robu! Ultimul său ,,discurs” – o oroare și o rușine pentru orașul pe care acesta a ajuns să-l conducă

1 COMENTARIU

  1. dai din coate oltene dar degeaba nu vei ajunge primar de timisoara .eventual la baia de arama sau la giroc daca reusiti sa faceti sala polivalenta .

LĂSAȚI UN MESAJ