0.1 C
Timișoara
joi 22 februarie 2024

Forumul Democrat German – lovitură dură la adresa actualei puteri! Ce acuzații aspre aduce FDGR la adresa Puterii

În urma mișcărilor ce zdruncină poiltica românescă au rezultat nu mai puțin de trei guverne într-o perioadă de un an. În Parlament, Grupul minorităților era de regulă un monolit ce vota împreună de cele mai multe ori cu Puterea. De data aceasta forumul ce reprezintă germanii are o opinie ferm exprimată.
Pentru a nu da loc la diverse confuzii președintele FDGR dr. Paul Jürgen Porr face unele precizări necesare.
Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) nu va acorda susţinere guvernului Dăncilă, iar deputatul său, Ovidiu Ganţ, nu va vota pentru învestirea noului guvern PSD-ALDE, nefiind clarificate relaţiile dintre alianţa de guvernare şi FDGR în urma afirmaţiilor calomnioase ale unor membrii PSD şi ALDE la adresa FDGR începând cu 2014 şi a faptului că cele două partide nu s-au delimitat de aceste afirmaţii.
Totodată, FDGR nu este de acord în continuare cu intenţia PSD-ALDE de a modifica legile justiţiei, nesusţinând aceste măsuri preconizate şi nici modul în care au fost demise cele două guverne PSD-ALDE, generându-se instabilitate politică şi o imagine negativă a ţării noastre în străinătate.

Alte subiecte :

Guvernul Ciolacu&PNL bagă mâna până la cot în banii Timișoarei

Guvernul Ciolacu&PNL bagă mâna până la cot în banii Timișoarei. Fiecare leu reținut în București înseamnă un leu furat din orașului nostru. Semnează petiția....

Ritivoiu nu-l iartă pe Nica! Bătălia pe banii primarilor din Timiș se ascute | VIDEO

În ianuarie, prefectul Mihai Ritivoiu a atacat în contencios administrativ hotărârile privind repartizarea sumelor din fondul pus la dispozitia instituției si a celor defalcate...

Citește și :