Forum internațional de afaceri, în premieră, la Timișoara

58

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează un eveniment, în premieră, în sistemul cameral românesc. Un forum de afaceri internațional, pe relația Cehia – Rusia – România – Grecia. Forumul este programat pe 24 octombrie, la ora 11:00, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

Evenimentul este organizat în contextul misiunilor economice și al vizitelor organizate de  CCIA Timiș în cursul acestui an în Republica Cehă, Federația Rusă și Grecia.
Scopul evenimentului îl reprezintă valorificarea oportunităților de afaceri și investiții dintre Județul Timiș și aceste țări, intensificarea schimburilor comerciale bilaterale, creșterea numărului investițiilor străine în județul Timiș și promovarea produselor autohtone pe aceste piețe.

Delegațiile străine sunt compuse din reprezentanți ai camerelor de comerț partenere din aceste țări și din 50 de companii din toate sectoarele de activitate, conform listelor anexate. Alături de firmele românești, vor fi prezente și firme din Italia, Serbia și Ungaria.

Confirmarea participării – alături de menționarea domeniului de interes sau țara cu care doriți să vă întâlniți – se face la adresa de email: forum.international@cciat.ro, până la data de 15 octombrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ