Fonduri noi la final de an pentru spitalele din Timiş

183

Spitalele din Timiş primesc fonduri suplimentare la final de an. Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate a alocat 8 milioane de lei pentru ultima lună din an bani care merg la 8 unități sanitare.

Alocarea fondurilor în 2017: Spitalul Județean Timișoara aproximativ 110 milioane de lei Spitalul Municipal 81 de milioane de lei Spitalul Louis Turcanu aproximativ 45 de milioane de lei Spitalul Victor Babes 19 milioane de lei Institutul de Cardiologie 20 de milioane de lei Spitalul Municipal Lugoj 14 milioane de lei. Spitalul de Psihiatrie Gataia 15 milioane de lei Spitalul de Psihiatrie Jebel 15 milioane de lei

În timp ce cei mai mulţi directori de spitale se plâng că nu au fonduri suficiente pentru materiale sanitare şi seervici medicale şi mai pun şi pacienţii să cumpere pansamente sau medicamente, alţii nu reuşesc să cheltuie nici ce primesc.

„În urma unei analize efectuate de CJAS Timis, s-a constatat că există spitale care nu au reuşit să-şi consume sumele alocate, pentru primele 9 luni ale anului in curs”, spun cei de la CJAS Timiş.

Astfel, Spitalul Municipal din Timisoara a rămas cu aproape 3 milioane de lei neconsumaţi, Spitalul de Copii Louis Turcanu cu 1,3 milioane de lei, Spitalul Victor Babes cu 1,5 milioane de lei, Spitalul Municipal Lugoj cu 1,2 milioane de lei, iar Spitalul CFR mai are în buget 516.000 de lei

 

LĂSAȚI UN MESAJ