Florin Raduţă, eliminat de la „Vocea României”, câştigă finala „X Factor”

351

Final senzațional, duminică seară, al ediției din acest an a show-ului X Factor, prezentat la Antena 1. În ultimul act s-au duelat Florin Răduță, Xenia Chitoroagă și trupele B52 și Bravissimo.

Florin Răduţă este marele câştigător al emisiunii X Factor 2015. Tânărul a fost atât de emoţionat când a aflat, încât a izbucnit în lacrimi. El a fost îndrumat de Ştefan Bănică jr., care a primit cel mai frumos cadou de Sfântul Ştefan. Xenia Chitoroagă a fost pe locul doi în topul preferinţelor telespectatorilor.

Duelul final pentru marele premiu s-a dat între târgovișteanul Florin Răduţă și Xenia Chitoroagă, ghidați de Ștefan Bănică Jr., după ce Bravissimo şi B52, grupele lui Horia Brenciu au ieşit din concurs.

Florin Răduţă, în vârstă de 20 de ani, nu a avut nicio oră de canto în spate atunci când a venit la preselecţiile X Factor, dar asta nu l-a împiedicat să ajungă până în marea finală și să câștige marele premiu pus în joc, în valoare de 100.000 de euro.

„Vreau doar să mulțumesc oamenilor care au votat și lui Ștefan, pentru că mi-a oferit șansa să ajung aici. Cred că toți care au participat în acest concus trebuiau să câștige și cred că sunt cei mai buni artiști ai României”, au fost primele cuvinte ale lui Florin Răduță după ce a fost desemnat câștigătorul ediției cu numărul cinci al concursului X Factor.

Mentorul celor doi finaliști, Ștefan Bănică jr., extrem de fericit, i-a felicitat pe ambii tineri, iar pentru câștigătorul X Factor, foarte emoționat, a avut un sfat: „Gata măi, nu mai e nimic pe jos. Acum totul începe de sus”.

Florin Răduţă a concurat, anul trecut, şi la Vocea României, de la ProTV, unde a fost antrenat de Loredana Groza. Solistul nu a ajuns însă, în finală, fiind eliminat în timpul galelor live.

LĂSAȚI UN MESAJ