Florin Marin şi explicațiile ratării: „Toți suntem de vină”

980

Munca depusă în 90 de minute a fost risipită în minutele de prelungire de ACS Poli în duelul cu CFR Cluj. ”Toţi suntem de vină. Nu am folosit omul în plus”, este concluzia antrenorul Florin Marin după remiza 2-2 de duminică.

Timișoara a irosit două puncte extrem de importante în lupta pentru evitarea retrogradării. A făcut-o ca o echipă de amatori din campionatele județene, încasând două goluri în minutele de prelungire deși aveau un om în plus pe teren.

Criticile au curs la adresa poliștilor, cei vizați fiind în special antrenorul Florin Marin – pentru abordarea prea defensivă într-un moment de superioritate numerică – și portarul Ram Strauss – pentru plasarea greșită la cele două reușite ale oaspeților.

”Noi suntem de vină, inclusiv eu, am avut jocul în mână, și am pierdut două puncte importante. Îmi reproșez că am făcut pasul înapoi și nu am mai pus presiune, nu am folosit omul în plus. Dacă stăm și analizăm CFR-ul, e o echipă puternică, care putea juca în play-off înainte de meci era mulțumit cu un punct, veneau după o serie de rezultate bune, o echipă puternică, omogenă, cu jucători de calitate. Dar după desfășurarea jocului meritam să câștigăm clar.

Normal că sunt dezamăgit, supărat, am controlat jocul, CFR-ul nu a avut nicio ocazie de poartă când eram la egalitate numerică, i-am surprins pe contraatac, ne-am organizat bine în defensivă. Am înțeles că a fost valabil golul lui Zicu. Dar în inferioritate numerică CFR-ul a avut ocazii, am făcut un pas în spate, sigur că au intervenit greșeli. Nu am mai ținut mingea și ei au pus presiune. Sunt două goluri care puteau fi evitate pe colțul scurt” a concluzionat antrenorul ACS-ului.

De partea cealaltă clujenii s-au considerat norocoși să smulgă un punct nesperat pe Dan Păltinișanu. ”A fost un joc dificil. Timișoara a jucat mai bine, ăsta e adevărul. Acesta e fotbalul. La 2-0 în prelungiri nu mai speram. La pauză gândeam că e posibil”, a subliniat tehnicianul CFR-ului, Antonio Conceicao.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.