Mai multe localităţi din Timiş rămân fără apă curentă

221

Update: Aquatim anunță consumatorii din Fibiș, Murani și Șag că vor rămâne şi ei fără apă potabilă din cauza unor lucrări de automatizare la staţiile de pompare a apei. În Fibiş se întrerupe apa curentă miercuri, 16 martie, între orele 09:00 şi 14:00, iar la Murani tot în 16 martie, orele 12:00 – 17:00. Şi locuitorii din Şag vor întâmpina aceeaşi problemă, joi, 17 martie, între orele 09:00 – 14:00.

* * *

Două localităţi din judeţul Timiş, Jimbolia şi Maşloc, rămân, miercuri, fără apă potabilă la robinete. Anunţul vine de la Aqutim, operatorul sistemului de apă-canal din Timiş.

La Maşloc se ia apa miercuri, 16 martie, între orele 9-16. Motivul este spălarea rezervorului de înmagazinare a apei potabile.

În Jimbolia furnizarea apei potabile se va întrerupe tot miercuri, 16 martie, dar între orele 12-15. Întreruperea este necesară în acest oraş din cauza lucrărilor planificate de mentenanță la linia electrică, anunțate de Enel Distribuție Banat, furnizorul de energie electrică.

“La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă”, transmite Aquatim.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.