Florin Cîţu, reacţie după ce Raluca Turcan a spus că nu mai sunt bani de pensii şi alocaţii: E ministrul Muncii, să îşi asume dacă nu mai sunt!

75

Preşedintele PNL Florin Cîţu a răspuns, luni, acuzaţiilor aduse de raluca Turcan, care, într-un mesaj intern în partid, scria că nu mai sunt bani pentru pensii şi alocaţii. E ministrul Muncii, să îşi asume dacă nu mai sunt fonduri, a spus Cîţu la sediul partidului.

”Doamna Raluca Turcan, dacă avea ceva de spus putea să vină la şedinţa BPN, nu în presă”, a spus Florin Cîţu, întrebat de faptul că Turcan i-a cerut, luni, demisia din fruntea partidului, pentru coaliţia cu PSD şi modul în care s-a negociat formula guvernului, doar în interesul său.

”Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii. De mai bine de o lună mă ţin de capul tău şi-ţi spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pt că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook”, a spus Turcan.

În replică, premierul interimar Florin Cîţu a răspuns: Este ministrul Muncii. Să îşi asume dacă nu mai sunt fonduri (de pensii şi alocaţii – n.r.)”.

sursa – news.ro

LĂSAȚI UN MESAJ