Florin Călinescu, mărturie teribilă despre boala gravă cu care s-a luptat în ultimii ani

268

Florin Călinescu a fost diagnosticat cu carcinom bazocelulur, mai exact cancer de piele în urmă cu câțiva ani. Vedeta ProTV a povestit cum a învins boala cumplită.

Lui Florin Călinescu i-a fost localizată o tumoră canceroasă la nivelul nasului. Observând că tot creşte, Călinescu şi-a dat seama că e ceva în neregulă, aşa că a mers la medic pentru a afla ce se întâmplă cu el

„Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania! (…) Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine. Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar. E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul. N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. (…) Acum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather”, a spus Florin Călinescu, potrivit adevărul.ro.

sursa – dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ