Florile iau locul rampelor clandestine de deșeuri – gestul lăudabil al unor timișoreni

52
Timișorenii cu simț civic nu așteaptă intervenția autorităților. A dovedit acest lucru un grup de oameni care nu au stat cu mâinile în sân, în timp ce scuarul dintr-o parcare din zona lor a fost transformat în rampă clandestină de deșeuri.
Primul lucru pe care l-au făcut oamenii a fost să îi fotografieze pe cei care au aruncat gunoaie pe scuarul parcării de pe strada Vișinului. Pozele au ajuns la polițiștii locali care i-au găsit și amendat pe cei certați cu bunul simț.
Apoi, oamenii din zonă au vrut să redea frumusețea scuarului, așa că, după ce acesta a fost curățat, aici s-au plantat flori.
”Pentru a descuraja abandonarea de deșeuri în locația respectivă, locatarii de pe Intrarea Vișinului au amenajat scuarul de lângă parcarea auto pe care se depozitau frecvent resturi, nivelând pământul și punând flori, fapt ce conferă locației un aspect civilizat și îngrijit. Din momentul amenajării nici nu au mai fost semnalate cazuri de abandonare de deșeuri în locul menționat”, a transmis Poliția Locală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ