Flavius Biea va boxa pentru o centură, acasă, la Timișoara

333

Timișoreanul Flavius Biea revine în ring în această primăvară. O va face unde se simte cel mai bine, la Timișoara, în cadrul unei gale de box profesioniști programată în luna aprilie.

Boxerul timișorean Flavius Biea se pregătește să lupte din nou fața propriilor fani. Pentru a doua oară în cariera sa la profesioniști, sportivul de 27 de ani va lupta în ringul de la Timișoara. Se va întâmpla la jumătatea lunii aprilie în cadrul unei gale importante. Ar trebui să fie cel mai important meci din cariera sa, urmând a boxa pentru o centură continentală sau regională.

”Vom afla curând data exactă când vom organiza meciul. Vrem dă readucem lumea la box și în sălile de sport. Inițial trebuia să boxez în 25 februarie dar lupta s-a amânat”, a anunțat Flavius Biea cu gândul la gala de la sala Constantin Jude.

Boxerul originar din Arad și-a ales adversarul, pe irlandezul Noel Murphy, al cărui palmares e aproape identic. Britanicul de 22 de ani este neînvins în scurta carieră la profesioniști. Lupta e manageriată de King Promotion, compania cu care Biea a semnat un contract. Partida celor doi la categoria supermijlocie ar fi main-eventul galei în care ar mai boxa și alți români cunoscuți la profesioniști ca Bogdan Dinu și Viorel Simion.

Timișoreanul și-a făcut deja programul de pregătire indiferent de numele celui cu care va boxa în aprilie. Stagii de antrenamente în Anglia și în Italia în scopul de a ajunge în cea mai bună formă în luna aprilie.

Flavius Biea are 11 meciuri la profesioniști, toate câștigate. Este numărul 160 în cadrul categoriei supermijloci (66 kilograme). A intrat în lumea profesionismului în urmă cu 3 ani, iar în perioada scursă a boxat în Anglia, Germania, Canada și România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ