Flavius Biea a rămas fără centura WBA Continental!

645

Flavius Biea a pierdut centura WBA Continental la categoria semimijlocie. Pugilistul timișorean a fost învins prin KO în repriza a 12-a de ucraineanul Valentin Golovko.

Lupta cu numărul 13 a fost cu ghinion pentru boxerul Flavius Biea. Sportivul în vârstă de 28 de ani a suferit prima sa înfrângere la profesioniști, vineri seara, la Buzău, în cadrul galei ”Lupii din Carpați”. Timișoreanul a pierdut lupta cu ucraineanul Valentin Golovko ce a contat pentru centura WBA Continental la categoria semimijlocie.

Biea pierde astfel prima sa centură în boxul profesionist după ceva mai puțin de un an. Flavius Biea a fost pus la podea cu 30 de secunde înaintea ultimului gong și a pierdut prin KO tehnic lupta cu ucraineanul.

Timișoreanul a boxat din prima repriză cu arcada stângă deschisă, după o lovitură cu capul a ucraineanului, și a scăzut ritmul odată cu trecerea timpului. Ultimele două reprize au fost dominate de Golovko, acesta reușind să își trimită adversarul la podea după o serie prelungită de lovituri.

Biea rămâne fără centura de campion WBA Continental cucerită în primăvară și își trece în palmares primul eșec cu 12 victorii. Adversarul său adună 24 de victorii (17 KO) și 2 înfrângeri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ