Flagrant cu… pipi! Vezi ce a pățit ”inculpatul”!

868

Aflăm de pe Facebook că pe unii localnici din Moldova Nouă îi doare la… bască de normele sociale. Ziua în amiaza mare, edilul localității, Adrian Toma, a surprins în flagrant un cetățean care își satisfăcea nevoile fiziologice în văzul tuturor.

Adrian Toma a postat pe Facebook „momentul” imortalizat, declarându-se dezamăgit de ceea ce se întâmplă – în general, dar și în particular, în urbea pe care o păstorește:

„Ce poate fi mai plăcut decât să urinezi pe un coș de gunoi cu briza plăcută a Gorniacului în pupă??!!!

Domnul este un bun exemplu de atitudine civică …este uluitor!!!!

Port lupta continuă cu aparatul de specialitate să înțeleagă că suntem în slujba cetățeanului, port lupta cu mentalitatea cetățenilor din oraș pentru a înțelege că trebuie să ne civilizăm și nu în ultimul rând port o luptă cu mine să îmi găsesc motivația de a lupta pentru un oraș european.

Am impresia că eșuăm… și principalii vinovați suntem noi… doar trebuie să înțelegem că puterea schimbării stă în noi!!!

De multe ori simt că ne place să stăm în această mentalitate retrogradă!!

Păcat… păcat … păcat …!!!”

Gestul domnului a avut și o altă „finalitate”, dezvăluită de edilul din Moldova Nouă pe aceeași rețea de socializare. Răspunzând unor comentarii la postarea sa, Adrian Toma a explicat că „Poliția Locală nu poate păzi lipsa de bun-simț… dar în acest moment îl amendează pe distinsul Domn!!!”

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine a facut, data viitoare poate primarul sa deschida si toaleta publica de la „pinguini” nu doar 3 zile pe an si alea fiind de zilele orasului ! ( avem si noi o toaleta si aia e pt ce ? decor ? )

LĂSAȚI UN MESAJ