Finalul îi trădează din nou pe ”leii” bănățeni

96

O nouă deplasare, o nouă înfrângere la limită pentru baschetbaliștii timișoreni. BCT-ul a cedat în ultimele secunde pe terenul campioanei CSMU Oradea, scor 82-84.

Scenariul s-a repetat aproape la indigo pentru SCM BCT: învinsă în precedenta deplasare într-un final extrem de strâns, trupa violetă a pățit-o din nou după aceleași coordonate. Bănățenii s-au înclinat în fief-ul campioanei CSMU Oradea cu 82-84, sâmbătă seara. Un meci pierdut în ultimele secunde de coșul lui Zeno și apoi de posesia pierdută de Otasevic.

Timișoara a fost aproape de un succes mare la Oradea, în fața campioanei. Trupa condusă de Nenad Mandic a jucat de la egal la egal cu reprezentanta României în Liga Campionilor. Finalul i-a trădat pe timișoreni; le-a lipsit puțină șansă dar și atenție și concentrare la ultimele faze ale partidei. S-a încheiat 84-82 (21-19, 20-20, 27-24, 16-19) pentru bihoreni.

BCT: Diaz 18 puncte, 9 recuperări, Komatina 14 puncte, Popa Calotă 12 puncte, Jeremic 11 puncte, Otasevic 11 puncte, Păun 7 puncte, Rambo 5 puncte, Drăgușin 4 puncte.

BCT rămâne a treia în clasamentul Ligii Naționale cu un punct dar și cun meci în plus față de Oradea. Violeții joacă runda viitoare acasă în compania modestei BCM Olimpica Baia Mare.

FOTO: Facebook CSM Oradea

LĂSAȚI UN MESAJ