Fiind foarte beat, a furat o maşină! Cum a procedat bărbatul

101

În data de 02.01.2019 orele 08.17, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că dintr-o parcare aflată pe DN 6, din zona Piatra Scrisă, autori necunoscuți au sustras un autoturism care a fost lăsat cu cheile în contact.

În urma activităților desfășurate autoturismul a fost identificat pe raza localității Sadova Veche. Totodată a fost identificat și autorul furtului, un bărbat de 53 de ani, domiciliat în comuna Armeniș. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,72 g/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal de urgență Caransebeș, în vederea recoltării de probe biologice.

În continuare se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, faptă prevăzută și pedepsită de art. 230 Cod Penal, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului faptă prevăzută și pedepsită de art. 336 Cod Penal și conducerea unui autovehicul fără permis, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 Cod Penal.

sursa: infocs

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.