Fiica unui celebru lăutar din Timişoara, trimisă în judecată de DNA

5770

Vă mai amintiţi celebrul caz „Cocoană” de la Timişoara, al medicului ce a provocat un teribil accident cu maşina sa, un Ferrari? Care e legătura cu fiica unui celebru lăutar timişorean şi de ce este trimisă aceasta în judecată de DNA, puteţi citi în ediţia cu numărul 25 a săptămânalului Banatul Azi, care apare în 27 octombrie.

Tot în această ediţie mai puteţi citi o analiză a listelor de politicieni care vor să ne reprezinte în Parlament, cum se sifonează banii publici la Primăria Timişoara, povestea poliţistului erou care a prins trei urmăriţi general într-o zi, povestea celei mai vechi farmacii montaistice de pe teritoriul actual al României, un interviu cu managerul echipei care a renăscut, Poli Timişoara, despre proiectul înfiinţării unei Ligi a Estului, sau despre cum sărbătoresc timişorenii Halloween-ul. Alături de multe alte subiecte incitante şi interesante.

Săptămânalul Banatul Azi, care apare în fiecare joi, poate fi găsit la toate chioşcurile de difuzare a presei din Timişoara şi Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ