Fifor, după preluarea interimatului la MAI: Am mandat să iniţiez un proces de reformare a sistemului

84

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a transmis că a primit mandat de la premierul Viorica Dăncilă pemtru a iniţia un proces „radical” de luptă împotriva criminalităţii şi de reformare a sistemului. El se angajează să asigure o transparenţă mai mare în cazul crimei de la Caracal.

„Am preluat interimatul conducerii Ministerului Afacerilor Interne, ca urmare a solicitării Prim-ministrului Viorica Dăncilă. Vă asigur că vom continua toate cercetările necesare în cazul din Caracal, pentru identificarea adevărului şi pentru sancţionarea tuturor celor care nu au acţionat profesionist şi eficient în acest caz. Am mandat din partea Premierului să iniţiez un proces radical de luptă împotriva criminalităţii şi de reformare a sistemului”, a scris ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, după preluarea mandatului său.

El se angajează să asigure o transparenţă mai mare în comunicarea privind investigaţia modului în care au intervenit autorităţile în cazul crimei de la Caracal.

„De asemenea, din respect pentru familiile victimelor şi pentru cetăţenii care urmăresc evoluţiile, mă angajez să asigur o mai mare transparenţă în comunicarea periodică în acest caz. Vom pune la dispoziţie constant informaţiile oficiale care ies la iveală din demersurile pe care le facem. Onoare si Patrie!”, a scris acesta.

sursa – mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ