Fifor, după ce numele lui a fost invocat în dosarul Caraș-Severin: Nu știu despre ce e vorba. Voi merge la audieri, dacă voi fi chemat

147

Fostul ministru de Interne Mihai Fifor a spus, referitor la dosarul de la Caraș-Severin privind aprobarea ilegală a deținerii de arme în care îi apare numele, că nu știe despre ce este vorba și nu are nicio legătură cu această poveste. El a precizat că va merge la audieri, dacă va fi chemat.

„Nu, am văzut și eu în presă din ultimele ore și am rămas foarte mirat de această chestiune, chiar nu știu despre ce este vorba. Înțeleg că cineva a menționat numele meu în nu știu ce conversație, chiar nu știu despre ce este vorba și nici nu văd cum aș putea să am vreo legătură cu această poveste. Până la urmă cred că este important că instituțiile statului își fac datoria și sunt absolut convins că vor face lumina și în această speță. Dar, subliniez, chiar nu am idee despre ce este vorba în acest dosar și nici nu am vreo legătură cu această speță. Am citit și eu în materialele de presă, dar, încă o dată, nu știu despre ce este vorba, nu am nicio legătură cu această poveste”, a spus Mihai Fifor, joi, la Antena 3, potrivit Mediafax.

Fostul secretar general al PSD a adăugat că, până la această oră nu l-a sunat nimeni de la DIICOT ca să îl cheme la audieri, însă va merge în cazul în care îi va fi solicitat acest lucru.

„Nici nu se pune problema, categoric că da (întrebat dacă va merge la audieri – n.r.). Totuși să ne gândim că sunt fost ministru, fie și interimar, al Ministerului de Interne. Sunt un om care întotdeauna a militat pentru respectarea legii și am respectat întotdeauna legea, fără nici un fel de problema. Categoric că nu se pune problema să nu răspund unei astfel de solicitări”, a completat Fifor.

LĂSAȚI UN MESAJ