Fifor, despre cazul Caracal: Toţi cei vinovaţi vor plăti, că nimeni nu încearcă să ascundă absolut nimic

50

​Mihai Fifor a declarat că nimeni nu încearcă să ascundă nimic în cazul de la Caracal, precizând că toți cei vinovați vor plăti. Reacția vine după ce deputatul PNL Adrian Săftoiu a spus că a ascultat înregistrările la 112 cu Alexandra și nu mai crede nimic din ce i se servește public, transmite Mediafax.

„E vorba de prevenţie aici, e necesar să ne întoarcem la prevenţie, astfel de lucruri trebuie prevenite şi abia după aceea intervenit. Eu o asigur pe doamna Săftoiu că toţi cei vinovaţi vor plăti, că nimeni nu încearcă să ascundă absolut nimic în această speţă şi vă asigur cu toată responsabilitatea în fața tuturor telespectatorilor că cei care au greşit vor plăti, indiferent cine sunt ei. Nu ne vom lăsa. V-am spus în seara aceasta că în ceea ce mă priveşte, am declarat un război total acestor reţele de criminalitate şi acestor mafioţi, nimeni nu scapă din cei care au greşit”, a afirmat Mihai Fifor, la Antena 3.
Ministrul interimar de Interne a mai spus că este nevoie să existe deplasări în fiecare inspectorat județean și să fie făcut o analiză pentru a vedea unde nu funcționează lucrurile.
„Pe de altă parte, trebuie să vă spun un lucru cât se poate de clar, mergem în fiecare inspectorat judeţean, mergem şi facem analize, pentru că lucrurile acestea trebuie făcute şi trebuie văzut ce, unde şi ce anume nu funcţionează şi corectăm cât se poate de repede”, a conchis Fifor.

LĂSAȚI UN MESAJ