Fierbe Vestul! Duminică avem Poli – UTA

176

Poli – UTA este ca întotdeauna cel mai așteptat meci al vestului, iar episodul din această toamnă nu face excepție de la această regulă. ”O victorie cu UTA echivalează cu câștigarea unul titlu pentru suporteri”, admit jucătorii importanța confruntării de duminică.

ASU Politehnica așteaptă primul succes în fața rivalei de pe Mureș din istoria recentă a jocurilor directe. Remiza de pe Motorul și acel 0-3 usturător înregistrat chiar pe Păltinișanu, în primăvară, înclină deocamdată balanța în favoarea arădenilor; o victorie ar echilibra balanța meciurilor directe și ar aduce o mare bucurie în sufletele suporterilor timișoreni.

„Am mai trăit acese meciuri și știu ce se așteaptă de la noi. Pentru suporterii noștri, o victorie cu UTA echivalează cu câștigarea unui titlu. Să ne concentrăm la ce avem de făcut duminică, să ne facem jocul și să fim răi, în sensul pozitiv al cuvântului. Nu avem cum să pierdem acest joc dacă vom face ceea ce ne cere antrenorul”, spune căpitanul Ioan Mera. Fundașul central este de altfel singurul din actualul lot care se poate lăuda cu mai multe episoade Poli-UTA.

Poli intră în acest joc din postura echipei mai bine clasate, de pe poziția a noua cu 16 puncte, în timp ce UTA este la retrogradare cu doar 11 puncte agonisite. Arădenii și-au anunțat și ei ambițiile pentru acest duel așteptat. ”Este un meci cât un campionat”, este mesajul venit dinspre Arad.

Meciul Politehnica Timișoara – UTA, din etapa a 12-a a Ligii a II-a, se joacă duminică, de la ora 15:30, pe stadionul Dan Păltinișanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ