Fetițe lovite pe trotuar de o mașină scăpată de sub control. O copilă de șase ani a murit.Șoferița si pasagera au fost bătute de martori

2778

Două fetițe au fost lovite de o mașină, în cartierul Andronache din București, după ce o șoferiță a scăpat controlul volanului, a lovit un stâlp și a riscoșat pe trotuar. Revoltați, câțiva cetățeni le-au atacat pe cele două femei din autoturismul implicat în accident. Una dintre copile, transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, a murit.

Polițiștii de la Secția 7 au deschis dosar pentru pentru loviri și alte violențe.

Din nefericire, una dintre copile, în vârstă de șase ani, a murit.

„Urmare evenimentului rutier, mai multe persoane ar fi exercitat violențe asupra conducătorului auto și pasagerului, fapt pentru care în cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.

Cercetările sunt efectuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, au transmis polițiștii.

Din primele informații, femeia care se afla la volanul autoturismului nu a adaptat viteza, moment în care a ieșit de pe carosabil și le-a lovit pe cele două minore. Mai mulți localnici s-au adunat la locul accidentului și au început să facă scandal. Femeile care se aflau în mașină au fost atacate de martori, imediat după producerea accidentului.
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ