Fetiță tratată cu albuș de ou, după ce s-a opărit cu apă fierbinte. Caz scandalos în Timiș

524

O fetiță de 8 ani dintr-un sat de lângă Lugoj se află internată la o clinică medicală pentru copii, din Timișoara, după ce a suferit arsuri de gradul II pe corp în urma unui accident casnic.

Fetița, se pare, se afla în bucătărie și, într-un moment de neatenție, a vărsat pe ea ibricul cu apă clocotită. Imediat după acest incident, copila a fost tratată de către mama sa cu ulei și albus de ou, iar femeia a sunat la 112 doar când a observat că fata are dureri cumplite.

Un echipaj de la ambulanța din Lugoj a preluat-o pe micuță și după ce i s-au acordat primele îngrijiri medicale, medicii au decis să o transporte rapid la Timișoara, fără a mai merge la spitalul din Lugoj.

Fetița se află în afara oricarui pericol și va rămâne internată până când rănile de la nivelul abdomenului, cauzate de apa clocotită, se vor cicatriza.

Medicii roagă părinții să anunțe de îndată medicul de familie și, în cazuri mai grave, ambulanța, dacă odraslele lor sunt victimele unor accidente casnice în urma cărora suferă răni și să nu folosească metode de tratament auzite la bătrâni. De multe ori aplicarea unui tratament neadecvat pune în pericol viața copiilor.

sursa: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ