Fetiță de 9 ani din vestul țării, dată în urmărire națională! Ce s-a întâmplat cu Denisa!

2700

O fetiță de 9 ani, din localitatea Petrila, județul Hunedoara, este dată în urmărire națională. Minora nu a mai ajuns acasă de duminică după-amiază. Familia i-a reclamat lipsa la peste 6 ore de la dispariție.

”La data de 11.12.2017, în jurul orei 01:45, la sediul Poliției Orașului Petrila s-a prezentat o femeie de 26 de ani, din Petrila, care a reclamat faptul că, la data de 10.12.2017, în jurul orei 18:00, fiica sa, LĂBAN DENISA-ALEXANDRA, în vârstă de 9 ani, a mers la un magazin din orașul Petrila, unde a fost însoțită de bunica ei. După ce au terminat de făcut cumpărături, bunica a însoțit-o pe minoră până aproape de locuință (în zona Pieței Căprioara), după care bunica s-a întors la serviciu, însă minora nu a mai revenit la domiciliu”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării minorei, care a fost dată în urmărire națională.

La momentul dispariției, fetița purta o geacă de culoare verde închis, cu blană de culoare roz, o pereche de pantaloni sport culoare albastru cu negru, ghete de culoare negru cu model roz.

Aceasta are aproximativ 1,55 m, greutate aproximativ 45 kg, ochi căprui, fața rotundă, păr scurt în părți și lung în față de culoare șaten.

Conform polițiștilor, minora a mai plecat voluntar de acasă, însă, de fiecare dată, a fost găsită pe raza municipiului Petroșani ori a orașului Petrila.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgență 112.

sursă: gddhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ