Expoziția Toamnei, la Centrul Regional de Afaceri

52

Expoziția Toamnei, eveniment organizat, anual, de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, are loc la finelel săptămânii, la Centrul Regional de Afaceri, din Timișoara.

„Ne bucurăm să putem găzdui festivalul bucuriei, al roadelor de toamnă, al culorilor și al bucatelor alese începând cu 16-18 Octombrie. Expoziția Toamnei reunește producători locali din toata țara ce se vor aduna la Timișoara pentru a vă încanta cu o mare diversitate de produse naturale specifice toamnei, îndeajuns pentru a umple cămările cu bunătăți.
Iubitorii de mâncare tradițională sau amatorii de produse bio și ecologice vor putea degusta brânzeturi, mezeluri, produse de panificație și cofetărie – chiar și pâine făcută din făină de cânepă, dulcețuri și siropuri, asezonate cu must și vinuri sau bere artizanală. Iar meşterii artizani vor încânta publicul cu o diversitate de articol lucrate manual. În vederea respectării prevederilor legale în vigoare privind distanțarea socială, pentru asigurarea accesului expozanților și participanților s-au luat toate măsurile necesare impuse de noile restricții”, anunță CCIAT.
Cei interesați pot trece pragul CRAFT, de astăzi până duminică, începând cu ora 11:00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ