Festivalul rachiului la Sânpetru Mare

660

Puteam, oare, să vă ascundem că la Sânpetru Mare, judeţul Timiş, dau deja în clocot cazanele de rachiu? V-aţi fi supărat pe noi… Aşa că vă anunţăm din timp – vedeţi cum vă faceţi agenda sâmbătă 19 august 2017! Pentru că de la ora 15:00 se vor pregăti specialități la grătar, fasole la ceaun, gulaş şi bineînţeles, pahare pline, la cea de-a şaptea ediţie a „Festivalului Rachiului”!

Evenimentul este organizat şi finanţat de Primăria comunei Sânpetru Mare, Uniunea Sârbilor din România, precum şi de câţiva „păcimaşi” sponsori.

Bineînţeles că paharele se golesc mai cu efect când ai parte şi de câta program, că doar aşa e la momentele ale faine! Pentru concursul „Cel mai bun rachiu”, înscrierea concurenţilor se va face la organizatori, în ziua festivalului, până la ora 15:00. Singura condiţie- rachiul să fie din prune! După ce mai prinde ceva znagă asistenţa, urmează concursurile de jocuri săteşti precum „Tragerea de funie”, „Aruncarea bolovanului” sau „Alergatul în sac”. Cât despre programul artistic… o să fie „iuriş”! Vin la festival ansamblurile, Plavi Delia Sânpetru Mare, Ansamblul Muresul din Igriș, Ansamblul Vila Novi sad – Serbia, Ansamblul Sveti Djiordje din Stanciova, Ansamblul Izvor din Saravale și Tamburașii din Diniaș Zlatna Suza. Punctul forte al spectacolului – un concert extraordinar al cântăreței cunoscute din Serbia, Ana Bekuta!

Doar un lucru vă mai spunem – nimeni nu scapă „nepremiat”! Mai ales concurenţii!!!

LĂSAȚI UN MESAJ