12.2 C
Timișoara
marți 28 mai 2024

FESTIVALUL DELICATESELOR ŞI TEATRU DE PĂPUŞI, ÎN PROGRAMUL DE WEEK-END DE LA IULIUS MALL

Agendă bogată de evenimente, pentru întreaga familie, în acest final de săptămână, la Iulius Mall Timişoara: un festival al delicateselor, teatru de păpuşi şi târg de bijuterii.

La Iulius Mall, weekend-ul acesta va fi deosebit de savuros şi asta pentru că, în perioada 23 – 25 martie 2018, va avea loc Festivalul Delicateselor. Produse apicole premium, prăjituri de casă, condimente, fructe confiate, siropuri, dulceţuri naturale, mezeluri, produse de cofetărie şi patiserie, vinuri fine şi alte bunătăţi îi vor ispiti pe clienţii mall-ului. Târgul va avea loc la parter, de vineri până duminică inclusiv.

Pentru că femeile iubesc bijuteriile şi accesoriile care le pun frumuseţea în valoare, la Iulius Mall se organizează în acest final de săptămână un târg specific. De vineri până duminică inclusiv, la demisolul mall-ului, doamnele şi domnişoarele vor găsi numeroşi aproximativ 30 de expozanţi, care le vor încânta cu creaţiile lor originale.

festivalul delicateselor-01O nouă întâlnire a copiilor cu lumea fantastică va avea loc duminică, de la ora 12.00, în food court. Marionetele vor istorisi povestea „Cei trei purceluşi”, spre încântarea celor mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Alfred Simonis anunță o schimbare în Codul Penal pentru clanurile din Timișoara care își terorizează vecinii

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis (PSD), anunţă un amendament la Codul Penal, pentru clanurile din Timişoara şi din ţară care îşi terorizează...

(E) Sorin Grindeanu girează toți penalii puși pe liste de către PSD!

Zilele trecute Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au luat la pas județele Caraș-Severin și Timiș. Premierul și ministrul transporturilor, deși nu candidează la 9...

Citește și :