Festivalul Delicateselor, competiție de kendama, teatru de păpuși și alte evenimente, la Iulius Mall

59

Agendă bogată de evenimente în acest final de săptămână, la Iulius Mall: festivalul delicateselor, teatru de păpuşi, expoziţie interactivă pentru copii, târg de accesorii fashion şi competiţie de kendama.

La Iulius Mall, weekend-ul va fi deosebit de savuros deoarece va avea loc Festivalul Delicateselor. Produse apicole premium, prăjituri de casă, condimente, fructe confiate, siropuri, dulceţuri naturale, produse de cofetărie şi patiserie, mezeluri, vinuri fine şi alte bunătăţi îi vor ispiti pe clienţii mall-ului. Târgul va avea loc la parterul mall-ului.

Pentru că femeile iubesc bijuteriile şi accesoriile care le pun frumuseţea în valoare, la Iulius Mall se organizează, în acest final de săptămână, un târg tematic. De vineri până duminică inclusiv, la demisol, doamnele şi domnişoarele vor găsi bijuterii realizate din pietre prețioase și semiprețioase, dar și din materiale neconvenționale, precum și multe alte articole care le vor oferi un plus de personalitate.

Vești bune de la Iulius Mall pentru pasionații jocului de origine japoneză kendama, copii sau adulți. Sâmbată, de la ora 13.00, în food court are loc ZNDK-ZIUA NAŢIONALĂ DEPOZITUL KENDAMA, un concurs naţional, aflat la a treia ediţie, care se desfăşoară simultan în mai multe oraşe. Primii trei clasaţi vor fi premiaţi cu jocuri kendama şi se vor califica în finala ZNDK, care va avea loc la Bucuresti, pe 17 noiembrie 2018 şi care face parte din ASIA FEST. Concursul va fi arbitrat de Şuster Stefan, jucător profesionist în echipa Kendama Israel, câştigător al mai multor concursuri, şi Robert Novacescu, jucător pro în DKipa, cea mai cunoscută echipă de kendama din România şi finalist al mai multor competiţii.

O nouă întâlnire a copiilor cu lumea fantastică va avea loc duminică, de la ora 12.00, în food court. Marionetele vor prinde viaţă şi vor istorisi povestea „Cei trei purceluşi”, spre încântarea celor mici.

Până duminică inclusiv, copiii pot avea parte de o experienţă educativă aparte, vizitând expoziţia cu tematică medicală „The Human Body Adventure”. Aceasta se adresează copiilor cu vârsta între 5 și 14 ani, care vor afla mai multe informaţii despre corpul uman, într-o manieră interactivă, cu ajutorul elementelor de butaforie de o calitate excepțională. Prețul unui bilet este de 10 lei de persoană pentru grupurile educaţionale organizate şi 15 lei/individual, iar biletele se achiziționează de la Centrul Info.

LĂSAȚI UN MESAJ