Festival sub umbrela Untold, în 2023, la Timișoara. Ar urma să aibă loc într-o locație disputată politic

84

Un mare festival va fi organizat la Timișoara… în 2023. Asta anunță inițiatorii UNTOLD și Neversea. Ce nu știu ei este că locația propusă este una disputată politic pe plan local. Prin organizarea unui eveniment de amploare, organizatorii celor mai mari festivaluri din România vor contribui si la promovarea valorile locale dar și la creșterea numărului de turiști în partea de vest a țării.

„Cu fiecare eveniment pe care l-am creat ne-am dorit și am și reușit să punem România pe harta mondială a distracției și am atras, an de an, sute de mii de turiști din toată lumea și la Cluj și la Constanța. Totodată ne dorim mereu să promovăm și să sprijinim comunitățile locale unde facem evenimentele. Noi avem contributii strategice in orice loc mergem, nu doar prin festival cu toate plusurile pe care le aduce (impact economic, local, turistic, imagine internationala), dar si prin faptul ca intelegem fiecare loc si propunem o strategie care sa puna in valoare cat mai bine orasul si zona respectiva.

Brandul UNTOLD a fost desemnat în 2018, de către Ministerul Turismului, Ambasador al Brandului Turistic al României, iar această titulatură ne confirmă faptul că am făcut bine ceea ce am realizat până acum și ne dorim să mergem în continuare pe același drum. Ne-am dorit de mult timp să ne extindem și în cel mai vestic oraș al țării și ne bucurăm că pe langa dezvoltarea unui nou concept de festival ne vom aduce contributia si in realizarea u unei zone de recreere si spatiu cultural, la standarde internationale” a declarat Bogdan Buta, General Manager UNTOLD & Neversea.

Tot ce s-a stabilit până acum este locația evenimentului, la Aeroporttul Utilitar Cioca. Acesta aparține aproape în totalitate Consililui Județean Timișoara care vrea să îl modernizeze, dar se lovește de refuzul Primăriei Timișoara de a ceda două clădiri în paragină care îi sunt în patrimoniu. Poate, totuși, un eveniment de amploare va sparge barierele politice ce stau în calea reamenajării aerodromului.

UNTOLD și Neversea strâng, anual, peste 400.000 de oameni la Cluj-Napoca și Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ