Rută feroviară reluată în Timiș. Se pun în mișcare și Trenurile Zăpezii

401

Mai sunt câteva zile până când intră în vigoare noul mers al trenurilor. CFR Călători anunță că din 9 decembrie și până la finalul anului viitor, călătorii vor avea la dispoziție trenuri suplimentare și speciale.

În Timiș se reia o rută importantă. ”Oferta de transport feroviar de pasageri este adaptată cererii pieţei atât prin optimizarea orelor de circulație a trenurilor cât şi a capacităţii de transport, în limita resurselor disponibile. Zilnic se vor afla în circulaţie peste 1200 de trenuri, în funcție de perioada din an”, transmite CFR Călători.

Pe ruta Timișoara – Remetea Mică și retur se va relua circulația cu trei perechi de trenuri pentru a veni în sprijinul cererii de trafic din zonă.

Bănățenii care și-au planificat excursii la munte vor avea parte de ganituri speciale. Trenurile Zăpezii vor circula spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei. În plus, în perioada 8 ianuarie – 28 februarie 2018, biletele valabile la Trenurile Zăpezii vor fi reduse cu 25%, de luni până joi.

De asemenea, de luni până duminică, biletele pentru călătoriile de pe Valea Prahovei (pe rute între Sinaia – Brașov și retur) au reduceri între 31% și 56%. .

LĂSAȚI UN MESAJ