Femeie trântită la pământ și tâlhărită în Orășelul Copiilor. Agresorul este recidivist

133

Un bărbat în vârstă de 29 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a atacat o femeie în Orăşelul Copiilor din Oradea. Victima, o femeie în vârstă de 80 de ani, a fost aruncată la pământ de individul care apoi i-a smuls punga din mână, i-a scos portmoneul din care a luat 500 lei şi a fugit.

Tâlhăria a avut loc duminică dimineaţă. Femeia traversa parcul când a fost lovită cu putere de bărbat şi a căzut. Individul i-a smuls punga din mână, iar din portmoneul care se afla în ea a furat banii şi a fugit.

„În urma agresiunii suferite, octogenara a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare 2 – 3 zile de îngrijiri medicale şi un prejudiciu material în valoare de 500 de lei”, conform IPJ Oradea.

Tâlharul, pe numele său Konkoly Richard, a fost prins miercuri. Joi, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tâlharul este recidivist. A fost eliberat condiţionat la sfârşitul anului trecut din Penitenciarul Satu Mare şi trimis deja în judecată pentru alte două fapte de furt calificat.

Sursa: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ