Femeie înjunghiată în tramvaiul 9, la Timișoara! Nimeni n-a sărit să o ajute! Foto-video

60270

Incident șocant, astăzi, la Timișoara. O femeie a fost înjunghiată de un bărbat în timp ce călătorea cu tramvaiul care circulă pe linia 9. Evenimentul s-a petrecut între zona Iosefin și Gara de Nord.

Potrivit martorilor, femeia și bărbatul, care sunt într-o relație de concubinaj, călătoreau împreună și între ei s-a iscat o ceartă aprinsă. La un moment dat, bărbatul a început să o lovească cu pumnii pe femeie, culminând totul cu înjunghierea acesteia. Nimeni din tramvai nu a sărit să o ajute, ceea ce este cel puțin revoltător.

Femeia a primit o lovitură de cuțit în picior, moment în care o călătoare a țipat la vatman să oprească și a sunat la 112. Agresorul a coborât victima din tramvai încercând să fugă, dar la scurt timp au sosit polițiștii si echipajul de salvare. Oamenii legii l-au prins pe agresor, iar femeia a fost dusă la spital.

 

 

 

 

2 COMENTARII

  1. „Nimeni din tramvai nu a sărit să o ajute, ceea ce este cel puțin revoltător”
    Păi cu ce să-i fi sărit în ajutor mamucă uăi? Că în Ro e ilegal să ai asupra ta ceva ce poate fi folosit ca armă. Şi nici călătorii din tramvai nu sunt ceva Steven Segal, Chuck Noris, Bruce Lee & Co. Ca să nu mai spunem că legea din Ro te poate scoate foarte uşor adresor din „om de bine”.
    Deci ce e revoltător?

LĂSAȚI UN MESAJ