Femeie atacată cu un cuțit chiar la UPU, vezi cine a salvat-o

546

În seara zilei de vineri, 23.02.2018, echipajul de prim ajutor medical de pe autosanitara SMURD, din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara, a predat un pacient la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Timișoara, în urma unei solicitări pe numărul unic 112.
După predare, în timp ce comandantul de echipaj completa documentele specifice, o femeie foarte agitată a ieșit din UPU spunând că în interior este un om care amenință cu un cuțit. Nu a durat mult și agresorul a ieșit și el afară, cu cuțitul în mână.

”Comandantul de echipaj, domnul plutonier major Gheorghe GUGOAȘĂ, fără a sta pe gânduri, a alergat cu curaj în spatele agresorului și foarte ferm i-a cerut acestuia să arunce cuțitul. După un moment de ezitare, agresorul a aruncat cuțitul, după care comandantul de echipaj și ceilalți 2 membri ai echipajului, plutonier adjutant Cristian NICOARĂ și plutonier major Eusebiu PREJBAN, i-au cerut să se culce pe jos. Acesta i-a ascultat, după care pompierii militari l-au imobilizat până la sosirea unui echipaj de poliție.
Datorită curajului și promptitudinii cu care au acționat cei 3 pompieri, nici o persoană nu a fost rănită.
Felicitări celor 3 colegi care au dat dovadă de curaj și prezență de spirit!” a scris ISU Banat al județului Timiș pe pagina sa de Facebook.
Foto credit: Foto Lau’s Page

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ