Femeia care şi-a desfigurat iubitul, un tânăr din Dumbrăviţa, a fost condamnată la închisoare pe viaţă

12759

Daniel Rotariu, un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Dumbrăvița, județul Timiș, a devenit victima iubitei sale, care l-a atacat cu acid sulfuric concentrat în timp ce dormea, suferind arsuri grave pe o treime din suprafața corpului și pierzându-și vederea.

Iubita lui, Katie Leong, o britanică de 52 de ani, s-a răzbunat într-un mod cum numai în filme mai vezi! Tragedia a avut loc în locuința în care cei doi stăteau împreună din Turner Road, Leicester, în vara anului 2016.

Totul a pornit de la gelozie. În ziua în care s-a petrecut nenorocirea, cei doi s-au certat încontinuu. Seara, bărbatul s-a pus să doarmă în jurul orei 8, iar noaptea s-a trezit din cauza arsurilor puternice pe care le-a simțit pe față. Barbatul a mai apucat să vadă o siluetă, înainte de să-şi piardă vederea definitiv.

Katie Leong a fost ajutată de fostul ei prieten, Mark Cummings, care a comandat acidul online, dar atacul a fost orchestrat în totalitate de femeie, potrivit justiţiei britanice.

Zilele trecute, ea a fost condamnată la închisoare pe viaţă pentru tentativă de omor deosebit de grav, mai ales că instanţa a dovedit că atacul a fost premeditat, Katie cumpărându-şi, cu câteva zile înainte şi o carte scrisă de un supravieţuitor al unui atac cu acid.

atac-acid

LĂSAȚI UN MESAJ