3.9 C
Timisoara
joi 3 decembrie 2020
Fată de 14 ani, şantajată de iubit că îi publică fotografiile indecente...

Fată de 14 ani, şantajată de iubit că îi publică fotografiile indecente pe Facebook

55

O adolescentă de 14 ani se pare că s-a îndrăgostit de cine nu trebuie. În 2016 s-a împrietenit pe Facebook cu cel care avea să se comporte cu totul diferit de ceea ce ar trebui să fie un iubit.

Prietenul fetei i-a cerut acesteia în repetate rânduri poze cu ea în lenjerie intimă, dar și nud. Deși fata s-a opus în primă fază, ulterior s-a conformat.

Coșmarul a început atunci când fata i-a povestit mamei că are o relație pe Facebook, iar aceasta i-a interzis copilei să mai vorbească cu tânărul. A fost momentul în care băiatul a început să își amenințe iubita că va face publice toate fotografiile pe care i le-a trimis.

„Inculpatul a recurs şi la presiuni puternice în atingerea scopului, prezentându-i victimei o fotografie făcută facebook wall-ului inculpatului, în care se putea observa că una dintre fotografiile compromiţătoare fusese deja încărcată în spaţiul public virtual, însă restricţionată vederii celorlalţi, în afara inculpatului, având mesajul ‘Ghiciţi vedeta’, comunicându-i apoi victimei ‘Momentan nu o văd toţi nu am fost aşa bulangiu. Dar tu eşti şi cred pe la 11 o bag publică. Accept şi 300 în loc de 4”, se arată într-o decizie luată de Judecătoria Timişoara.

În primă instanţă, tânărul a fost condamnat la măsura educativă a supravegherii pentru patru luni, însă decizia nu este definitivă.

Sursa: observatortv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ