Fată de 13 ani, amenințată și lovită de un bărbat. „Vrei să te bag în portbagaj să nu te găsească nici mă-ta, nici taică-tău?”

3827

O fată de 13 ani din Medgidia a fost amenințată și lovită de un bărbat de 36 de ani. Polițiștii din Constanța au început o anchetă, după ce mama fetei a depus plângere.

Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, citat de Mediafax, incidentul a avut loc în apropierea unui restaurant din Medgidia. Oamenii legii au ajuns la fața locului după ce au fost sesizați prin numărul de urgență 112.

Polițiștii au identificat o tânără, de 13 ani, care a declarat că ar fi avut un conflict cu ruda unui fost prieten, fiind vorba despre un bărbat, de 36 de ani, din Medgidia. Cei care au filmat conflictul au postat imaginile pe Facebook. În acestea se poate vedea cum bărbatul o amenință pe fată. „Vrei să te bag în portbagaj? Îți smulg părul din cap!”, i-a spus acesta fetei.

Oamenii legii au dus-o pe fată acasă, iar mama acesteia a depus marți o plângere la Poliția Medgidia. Polițiștii fac acum cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

LĂSAȚI UN MESAJ